Returneringspolitik

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med en vare, som du har bestilt, refunderer vi den med glæde - kontakt ganske enkelt vores kundeserviceteam så hurtigt som muligt.  Uønskede varer skal returneres inden for 14 arbejdsdage fra leveringsdatoen i en salgbar tilstand. Varer, der modtages efter 14 arbejdsdage fra faktureringsdatoen, refunderes ikke, og du vil blive faktureret for den efterfølgende returnering af varerne tilbage til dig. Du kan ringe til os på +44 (0) 1704 532 360 eller sende en e-mail til info@weatherstop.dk Vi vil gennemgå alle dine muligheder med dig og arrangere din returnering og refundering. 

Defekte varer

Hvis du opdager, at en vare er defekt, bedes du ringe til vores kundeserviceteam inden for 14 dage fra leveringsdatoen på + 44 (0) 1704 532 360 eller sende en e-mail til info@weatherstop.dk Vi vil med glæde hjælpe dig.

Beskadiget eller manglende varer

Hvis nogle af varerne er beskadiget eller mangler fra din ordre, bedes du kontakt os inden for 14 dage fra leveringsdatoen på 01704 532 360 eller sende os en e-mail til info@weatherstop.dk og vi vil med glæde hjælpe så meget vi kan.