Om Weather Stop

Velkommen to Weather Stop

Vi synes, at man skal slappe af i weekenden og ikke bruge den på at feje vand og blade ud af sin garage!  

Vores produkter er lette at montere, og når de først er blevet monteret, er der en ting mindre at tænke på i weekenden (og du har en ren og tør garage)! Her hos Weatherstop.co.uk kan du få højkvalitets vejrbestandige tætninger til alle dine behov.  

Uanset om du har en gammel eller ny garageport, har vi et stort udvalg af vejrbestandige tætningsprodukter, der er designet til at holde regnvand ude af din garage; holde træk ude af din garage; forbedr din garages generelle look; holde din garage varmere i vintermånederne og køligere i sommermånederne; og beskytte dig mod oversvømmelse. Weather Stop er en pålidelig familiedrevet online forretning.  

Vores produkter er designet af den administrerende direktør, Ashley Smith, som ikke alene er en fuldkvalificeret industriel designer, men som også har næsten 20 års erfaring inden for garageportsbranchen.  

Weather Stop er meget grundige i deres produktionen af højkvalitets produkter til konkurrencedygtige priser, sådan at kunderne får værdi for pengene.   

Vores mål er at give vores kunder en behagelig og afslappet online købsoplevelse, der er let at gå til. Vores nyligt redesignet website er blevet kreeret med vores kunder for øje. Kort sagt ønsker vi at stille vores kunder tilfredse! Weather Stop sætter en ære i dets ekstremt høje standard indenfor kundepleje.  

Vores team er godt oplært, yderst motiveret og har forpligtet sig til at tilbyde en venlig og høflig service.  

Vi er glade for, at kunne tilbyde rådgivning og vejledning til vores kunder om en lang række spørgsmål herunder produktdesign, tilgængelighed, priser og leveringsdatoer.

Yellow Product Design LTD

Yellow Product Design Ltd
Orchard House
17 Summerwood Lane,
Halsall
Ormskirk,
Lancashire
L39 8RG
United Kingdom

Tel: 01704 265470
Fax: 01704 532 224
sales@weatherstop.co.uk